Kalkkunavartaat

200 g kalkkunapaloja

Marinadi:

0,5-1 dl sitruunamehua

mustapippuria, suolaa

Tarvitset myös:

4 bambutikkua

(öljyä)

Kastike:

1 dl ruoanvalmistusjogurttia

1 tl currya

1 tl kurkumaa

1 tl valkosipulijauhetta

0,5 tl mustapippuria

1 tl sinappia

ripaus suolaa, ripaus sokeria

0,5 rkl limemehua

Sekoita marinadi ja laita kalkkunapalat marinoitumaan 15 minuutiksi.

Työnnä palat vartaisiin ja aseta ne pellille leivinpaperin päälle. Valele vartaita vielä marinadilla ja halutessasi öljyllä.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 8-10 minuuttia. Tarkista, että kalkkuna on kypsää.

Sekoita kastike ja tarjoile vartaiden kera. Tarjoile vartaiden kanssa riisiä ja salaattia.

Voit pujottaa vartaisiin myös herkkusieniä ja paprika- tai sipulipaloja.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.