Karitsan fileetä katajanmarjabearnaisella

karitsansisäfileetä 120-150 g henkeä kohden (myydä 0,5 kg pakkauksissa)

1 pussi bearnaisekastiketta

voita

suolaa

mustapippuria

rouhittua katajanmarjaa

giniä

hienonnettua persiljaa

rakuunaa

balsamiviinietikkaa

Marinadiseos:

oliiviöljyä

punaviiniä

valkosipulia

valkopippuria

persiljaa

Tee kastike pussin ohjeen mukaan, lisää voita ja mausteita.

Paista puhdistetut fileet voissa, mausta suolalla ja mustapippurilla. Halutessasi voit marinoida fileet etukäteen seoksessa.

Uusimmat

Ruoka

FETA-KASVISMUNAKAS 2:LLE

BROILERI-KASVISKEITTO

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

LOHIHYRRÄT

BROILERI-NUUDELISALAATTI

Tänään vietetään kansallista kalakeittopäivää, testaa tunnistatko kotimaiset kalat

JOGURTTIMARINOITU BROILERI

KALAPIIRAKKA

CREME VANILLE -TORTTU

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.