Karpalo-kauratoscapiirakka

Taikina:

150 g voita

1,5 dl fariinisokeria

2 munaa

2,5 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

1 tl soodaa

1,5 dl piimää

4 dl karpaloita

Toscakuorrutus:

1 dl sulatettua voita

1 dl fariinisokeria

2 dl kaurahiutaleita

1 rkl vehnäjauhoja

Vatkaa voi ja fariinisokeri vaaleaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon munat yksitellen koko ajan vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää kuivat aineet taikinaan vuorotellen piimän kanssa. Sekoita pikaisesti tasaiseksi taikinaksi. Levitä taikina 30 x 35 cm kokoiseen leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan. Ripottele pinnalle karpalot. Sekoita toscakuorrutuksen aineet keskenään. Murustele karpaloiden päälle kuorrutusta. Paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 40-50 min.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.