Kasvissosekeitto

(4:lle)

2-3 porkkanaa

6 keskikokoista perunaa

1 pss pakastesuikalejuureksia

1 dl ruokakermaa

4 rkl koskenlaskija sulatejuustoa

2 dl paahdettuja leipäkuutioita

ripaus suolaa

Pese, kuori ja paloittele kasvikset. Laita peruna ja porkkana kattilaan ja lisää vettä sen verran että ne peittyvät. Kypsennä noin 10 minuuttia ja lisää pakastesuikalejuurekset. Keitä kypsäksi. Soseuta seos sauvasekoittimella ja lisää kerma, juusto ja suola. Kiehauta. Tarjoile paahdettujen leipäkuutioiden kera.

Uusimmat

Ruoka

MAUSTEISET LOHKOPERUNAT

Ravitsemustieteen professori: raakaravinto saattaa olla liian yksipuolista – "Se voi vaikuttaa lasten ja nuorten kasvuun ja kehittymiseen"

Luomu on "uusi musta" – luomun suosijoita pidetään hienostuneina ja varakkaina, kertoo tuore tutkimus

SOKERITON BANAANI- PANNUKAKKU

KASVISGRATIINI VÄLIMEREN TYYLIIN

MAUSTEINEN LINSSIKEITTO

FETA-KASVISMUNAKAS 2:LLE

BROILERI-KASVISKEITTO

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.