Kasvisvartaat

4 annosta

1 kesäkurpitsa

1/2 vihreä paprika

1/2 punainen paprika

1/2 keltainen paprika

kirsikkatomaatteja

1/4 purjo

herkkusieniä

grillikastiketta

Viipaloi kesäkurpitsa noin 1 cm paksuisiksi viipaleiksi. Pilko paprikat kuution muotoisiksi paloiksi. Leikkaa purjo 4 cm pitkiksi paloiksi.

Jos käytät puisia varrastikkuja laita ne hyvissä ajoin kylmään veteen lillumaan, jolloin ne ei pala grillissä.

Asettele vuorotellen kasviksia neljään varrastikkuun. Sivele kasviksien päälle grillikastiketta ja paista kohtuullisella lämmöllä grillissä. Sivele grillikastiketta kasviksiin myös paiston yhteydessä.

Tarjoa kasvisvartaat salaatin kera tai lisäkkeenä lihavartaille.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.