Katkarapu-tomaatticurry

n. 400 g kuorittuja katkarapuja

1 keskikokoinen sipuli

1 tlk tomaattimurskaa

1 tl sokeria

1 valkosipulinkynsi

2 rkl tuoretta korianterisilppua

0,3 dl pakasteherneitä

1/2 kasvisliemikuutio

1 tl jauhettua korianteria

2 rkl tomaattipyreetä

1 tl garam masala -mausteseosta

2 rkl curryjauhetta

1 punainen chili ilman siemeniä

1,5 dl ruokakermaa

Jos käytät pakastekatkarapuja, ota ne pöydälle sulamaan.

Silppua sipuli ja valkosipuli. Laita suurehkoon pinnoitettuun kattilaan tai kasariin sipulit, tomaattimurska, sokeri, tuore korianteri, herneet ja liemikuution puolikas. Hauduta viitisen minuuttia.

Lisää joukkoon muut ainekset paitsi katkaravut ja kerma, hauduta viitisen minuuttia.

Lisää joukkoon kerma ja katkaravut ja kuumenna kiehuvaksi.

Tarjoa keitetyn riisin kera.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.