Keltainen piirakka

Pohja:

150 g margariinia

1,5 dl sokeria

3 dl vehnäjauhoja

2 tl leivinjauhetta

1 kananmuna

Täyte:

1 prk kermaviiliä

1 kananmuna

0,5 dl sokeria

2 tl vanilliinisokeria

4 persikanpuolikasta

Nypi pehmeä margariini, sokeri, vehnäjauho ja leivinjauhe murumaiseksi seokseksi. Lisää kananmuna ja sekoita tasaiseksi. Voitele pyöreä piirakkavuoka ja painele taikina piirakkavuokaan tasaisesti. Viipaloi persikat ja sekoita muut täytteen aineet keskenään. Kaada täyte piirakkavuokaan ja lado persikkaviipaleet piirakan pinnalle. Paista uunin keskitasolla noin 25 minuuttia.

Uusimmat

Ruoka

BATAATTIKIEKOT

LOHIHYRRÄT

BROILERI-NUUDELISALAATTI

Tänään vietetään kansallista kalakeittopäivää, testaa tunnistatko kotimaiset kalat

JOGURTTIMARINOITU BROILERI

KALAPIIRAKKA

CREME VANILLE -TORTTU

KUNINKAAN LIHARULLAT

FENKOLI-MAISSIKEITTO

Laskiaispullia myydään nyt valtavaa tahtia – hurjaan vauhtiin on looginen selitys

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.