Keltanokan kaalisalaatti

200 g valkokaalia

1 pieni punainen paprika

0,5 dl hienonnettua persiljaa

Marinadi:

2 rkl öljyä

1 tl etikkaa

0,5 tl kurkumaa

0,5 rkl hunajaa

valkopippuria

Suikaloi kaali ja paprika. Hienonna persilja. Valmista marinadi ja sekoita se salaattiin. Anna maustua jääkaapissa noin puoli tuntia ennen tarjoilua.

Uusimmat

Ruoka

HUNAJAPAAHDETTU KUKKAKAALI Mustikkamöllö

KINKKU-JUUSTOMUFFINIT

Vähän raaka-aineita, paljon kaulitsemista ja taittelua – Neljä erilaista torttutaikinan reseptiä

AURA-PUOLUKKALIHAPULLAT

POROJÄÄDYKE

APPELSIINIHYYTELÖ

Jouluinen possupata

GLÖGI

Rommirusinarahka

BROILERIPANNU

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.