Kesäinen makkarapannu muurikassa

grillimakkaraa

300 g kypsää uutta perunaa

pieni kesäkurpitsa

1 iso sipuli

1 tuore mango tai 1/2 prk säilykettä

2 dl chilikastiketta

loraus öljyä

suolaa

mustapippuria

Keitä perunat etukäteen, voit käyttää myös edellisen päiväisiä. Kuumenna muurikka sopivan lämpöiseksi. Pilko sillä aikaa sipulit lohkoiksi, kesäkurpitsa, mango ja makkarat reiluiksi paloiksi. Laita uudet perunat sellaisenaan, jos eivät ole kovin suuria. Kuullota ensin sipulit pannussa, lisää makkarat ja hetken päästä kesäkurpitsat. Kääntele hetken, että saavat väriä. Lisää perunat ja mango. Kääntele hetki, lisää chilikastike ja mausteet. Anna hetken muhia. Tarjoa keveiden salaattien kera.

Uusimmat

Ruoka

MAUSTEISET LOHKOPERUNAT

Ravitsemustieteen professori: raakaravinto saattaa olla liian yksipuolista – "Se voi vaikuttaa lasten ja nuorten kasvuun ja kehittymiseen"

Luomu on "uusi musta" – luomun suosijoita pidetään hienostuneina ja varakkaina, kertoo tuore tutkimus

SOKERITON BANAANI- PANNUKAKKU

KASVISGRATIINI VÄLIMEREN TYYLIIN

MAUSTEINEN LINSSIKEITTO

FETA-KASVISMUNAKAS 2:LLE

BROILERI-KASVISKEITTO

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.