Kesäkurpitsa-jauhelihalaatikko

1 kg kesäkurpitsaa

4 rkl korppujauhetta

2-3 dl vettä

400 g jauhelihaa

1 kananmuna

1 tl suolaa

1/2 tl kirveliä

mustapippuria

2 rkl persiljasilppua

2 rkl korppujauhetta

2 rkl juustoraastetta

2 rkl voita tai margariinia

Kuori kurpitsa ja leikkaa se palasiksi. Voitele uunipannu ja laita siihen puolet viipaleista. Anna korppujauheen turvota vedessä. Sekoita se jauhelihaan. Lisää kananmuna ja mausteet.

Levitä jauhelihataikina kurpitsaviipaleiden päälle vuokaan. Peitä ruoka lopuilla kurpitsaviipaleilla. Sirottele päälle korppujauhetta ja juustoa ja muutama voinokare.

Kypsennä 175 asteessa n. 40 minuuttia.