Kesäkurpitsapaistos

1,5 kg kesäkurpitsaa

1 prk ruokakermaa

2 dl juustoraastetta

2 kpl tomaattia

400 g naudan jauhelihaa

1 lihafondi

1 kananmuna

1 sipuli

1 tl suolaa

1 tl pippurisekoitusta

2 rkl öljyä

Uuni 200 asteeseen. Huuhdo, halkaise ja viipaloi kesäkurpitsa. Aseta viipaleet leivinpaperille, ripottele pinnalle suolaa, jotta vesi ”itkettyy” pinnalle. Pyyhi ylimääräinen vesi pois. Hienonna sipulit ja ruskista pannulla jauhelihan kanssa, mausta. Pese ja viipaloi tomaatit. Asettele voideltuun uunivuokaan kerroksittain kesäkurpitsaa, jauhelihasipuliseosta, tomaattia ja juustoraastetta. Sekoita kerman ja muna, kaada seos vuokaan. Kypsennä noin 1/2 h uunin keskiosassa.

Uusimmat

Ruoka

APPELSIINIHYYTELÖ

Jouluinen possupata

GLÖGI

Rommirusinarahka

BROILERIPANNU

Onko tässä upein itsenäisyyspäivän kakku? Poimi nopeat ja hitaat vinkit tämän päivän jälkkäreihin

YLIKYPSÄÄ OMENAKYLKEÄ

NAKKIBORSSI

VEGAANINEN LANTTULAATIKKO

HELPPO PULLAKAKKU

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.