Kesäkurpitsapaistos

1,5 kg kesäkurpitsaa

1 prk ruokakermaa

2 dl juustoraastetta

2 kpl tomaattia

400 g naudan jauhelihaa

1 lihafondi

1 kananmuna

1 sipuli

1 tl suolaa

1 tl pippurisekoitusta

2 rkl öljyä

Uuni 200 asteeseen. Huuhdo, halkaise ja viipaloi kesäkurpitsa. Aseta viipaleet leivinpaperille, ripottele pinnalle suolaa, jotta vesi ”itkettyy” pinnalle. Pyyhi ylimääräinen vesi pois. Hienonna sipulit ja ruskista pannulla jauhelihan kanssa, mausta. Pese ja viipaloi tomaatit. Asettele voideltuun uunivuokaan kerroksittain kesäkurpitsaa, jauhelihasipuliseosta, tomaattia ja juustoraastetta. Sekoita kerman ja muna, kaada seos vuokaan. Kypsennä noin 1/2 h uunin keskiosassa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.