Kesäkurpitsapasta

1 kesäkurpitsa

1 parsakaali

mustapippuria

oliiviöljyä

pestokastiketta

pinjansiemeniä

Pese kasvikset hyvin.

Kuori kesäkurpitsasta kuorimaveitsellä ohuita pitkiä lastuja.

Irrota parsakaalin pienet kukinnot ja hienonna isommat.

Sekoita laakeassa astiassa kesäkurpitsalastut ja parsakaali.

Mausta mustapippurilla, oliiviöljyllä ja pestokastikkeella.

Anna maustua vähintään puoli tuntia.

Lisää öljyä, mikäli ”pasta” tuntuu kuivalta.

Ripota päälle pinjansiemeniä ja nauti esimerkiksi raejuuston kanssa.

Uusimmat

Ruoka

KASVISGRATIINI VÄLIMEREN TYYLIIN

MAUSTEINEN LINSSIKEITTO

FETA-KASVISMUNAKAS 2:LLE

BROILERI-KASVISKEITTO

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

LOHIHYRRÄT

BROILERI-NUUDELISALAATTI

Tänään vietetään kansallista kalakeittopäivää, testaa tunnistatko kotimaiset kalat

JOGURTTIMARINOITU BROILERI

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.