Kesäperunasalaatti

noin 200 g pieniä, uusia perunoita

6 vartta tuoretta parsaa

1 punasipuli

Kastike:

n. 200g tuoretta rucolaa

4 rkl oliiviöljyä

2 rkl vaalea balsamicoa

½ tl suolaa

½ tl rouhittua mustapippuria

10 basilikan lehteä

10 mansikkaa

Kypsennä pestyt, puolitetut perunat ja pilkottu parsa kattilassa. Valmista kastike: sekoita yrttien, hienonnetun valkosipulin ja rucolan joukkoon mausteet ja oliiviöljy nauhana, kunnes seos on sopivan paksua. Anna maustua hetki. Sekoita varovasti lämpimien kasvisten joukkoon. Hienonna punasipuli. Viipaloi mansikat. Kokoa lautaselle kerroksittain perunoita, parsaa ja mansikoita. Tarjoile lämpimänä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.