Kirjolohiwokki

(3-4 annosta)

1 pussi (500 g) kasvissekoitusta tai juureskuutioita

1 rkl rasvaa

1 prk (200 g) fraichemixiä lemon & mustard

1 pak (300 g) marinoituja kirjolohisuikaleita

1 rasia (250 g) kirsikkatomaatteja

1 dl kevätsipuli- tai tillisilppua

Paista kasvikset rasvassa tilavassa paistinpannussa. Ripota kasviksille fraichemix-pakkauksen mausteseos, sekoittele. Kypsennä noin 7 minuuttia. Vedä kasvikset puuhaarukalla pannun toiselle reunalle ja lisää toiselle reunalle kalasuikaleet. Kypsennä noin 3 minuuttia. Kun ainekset ovat kypsiä, sekoita ne ja lisää fraiche sekä halkaistut tomaatit. Kuumenna. Koristele vihersipulilla. Tarjoa halutessasi lisänä keitettyä riisiä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.