Kotitekoiset chipsit

0,5 kg perunoita

0,5 l vettä

1 rkl suolaa

0,5 l rypsiöljyä

Pese perunat huolellisesti, mutta älä kuori niitä. Laita isoon astiaan vesi ja suola. Sekoita. Viipaloi perunasta veitsellä tai juustohöylällä millimetrin paksuisia viipaleita. Laita perunaviipaleet suolaveteen noin kymmeneksi minuutiksi. Kun perunat ovat maustuneet suolavedessä, kaada ne siivilään ja huuhtele juoksevan veden alla. Anna viipaleiden valua kunnolla. Sen jälkeen kuivaa viipaleet ennen öljyssä paistamista. Kuumenna öljy kattilassa ja paista perunaviipaleet öljyssä, kunnes ne ovat hieman saaneet kullan väriä.

Ole varovainen, koska öljy on kuumaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.