Kotoinen kalaseljanka

400 g pakastekalaa kuutioina

150 g katkarapuja

6 kpl perunoita lohkoina

150 g keittojuureksia

2 rkl voita

1 kpl kasvisliemikuutio

1 l keitettyä vettä

tilliä hienonnettuna

mustapippurirouhetta

Keitä vesi vedenkeittimessä.

Kuori ja lohko perunat.

Sulata voi kattilassa ja freesaa pippuri ja perunalohkot.

Lisää kuuma vesi perunoiden päälle ja kasvisliemikuutio.

Keitä n.5min. ja lisää keittojuurekset.

Jatka keittämistä n. 10 min.

Lisää kalapalat ja keitä n. 5min. kunnes kala on kypsää.

Lisää lopuksi katkaravut ja tilli.

Varo katkarapuja kuumentamasta liikaa, jotta ne eivät kovetu.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.