Kuhakeitto

500 g kuhafileitä

1 kalafondi

10 cm purjoa

100 g pinaattia ryöpättynä

4 perunaa

7 dl maitoa, 2 dl kermaa

1 tl suolaa, 1 tl maustepippuria

1 laakerinlehti, 1 valkosipulinkynsi

1 sipuli, 1 dl tillisilppua

3 dl vettä

Pese, kuori ja kuutioi perunat ja laita ne veteen kiehumaan. Lisää kalafondi, laakerinlehti ja pippurit. Hienonna sipulit ja lisää kattilaan. Hienonna pinaatti. keitä perunat puolikypsiksi, paloittele kuhafileet ja aseta ne kattilaan. Kiehauta kannen alla. Lisää maito ja kerma ja kiehua poreillen pari minuuttia. Pese ja hienonna purjo ja lisää keittoon. Hauduta hetki kannen alla, tarkista maku. Ripottele tarjoiltaessa tillisilppu.

Uusimmat

Ruoka

Savulohikeitto

Jauhemaksapihvit

Suklaamousse

Sienipiirakat

Kesäkurpitsapaistos

Voiko helpompaa lounasta olla? Kaada vain kuuma vesi päälle!

Rapusilakat

Broileri-couscous-salaatti

Broileririsotto

Vatkattu aprikoosipuuro

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa Savon Sanomien uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.