Kuhakeitto

500 g kuhafileitä

1 kalafondi

10 cm purjoa

100 g pinaattia ryöpättynä

4 perunaa

7 dl maitoa, 2 dl kermaa

1 tl suolaa, 1 tl maustepippuria

1 laakerinlehti, 1 valkosipulinkynsi

1 sipuli, 1 dl tillisilppua

3 dl vettä

Pese, kuori ja kuutioi perunat ja laita ne veteen kiehumaan. Lisää kalafondi, laakerinlehti ja pippurit. Hienonna sipulit ja lisää kattilaan. Hienonna pinaatti. keitä perunat puolikypsiksi, paloittele kuhafileet ja aseta ne kattilaan. Kiehauta kannen alla. Lisää maito ja kerma ja kiehua poreillen pari minuuttia. Pese ja hienonna purjo ja lisää keittoon. Hauduta hetki kannen alla, tarkista maku. Ripottele tarjoiltaessa tillisilppu.

Uusimmat

Ruoka

MAUSTEISET LOHKOPERUNAT

Ravitsemustieteen professori: raakaravinto saattaa olla liian yksipuolista – "Se voi vaikuttaa lasten ja nuorten kasvuun ja kehittymiseen"

Luomu on "uusi musta" – luomun suosijoita pidetään hienostuneina ja varakkaina, kertoo tuore tutkimus

SOKERITON BANAANI- PANNUKAKKU

KASVISGRATIINI VÄLIMEREN TYYLIIN

MAUSTEINEN LINSSIKEITTO

FETA-KASVISMUNAKAS 2:LLE

BROILERI-KASVISKEITTO

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.