Kuhakeitto

500 g kuhafileitä

1 kalafondi

10 cm purjoa

100 g pinaattia ryöpättynä

4 perunaa

7 dl maitoa, 2 dl kermaa

1 tl suolaa, 1 tl maustepippuria

1 laakerinlehti, 1 valkosipulinkynsi

1 sipuli, 1 dl tillisilppua

3 dl vettä

Pese, kuori ja kuutioi perunat ja laita ne veteen kiehumaan. Lisää kalafondi, laakerinlehti ja pippurit. Hienonna sipulit ja lisää kattilaan. Hienonna pinaatti. keitä perunat puolikypsiksi, paloittele kuhafileet ja aseta ne kattilaan. Kiehauta kannen alla. Lisää maito ja kerma ja kiehua poreillen pari minuuttia. Pese ja hienonna purjo ja lisää keittoon. Hauduta hetki kannen alla, tarkista maku. Ripottele tarjoiltaessa tillisilppu.

Uusimmat

Ruoka

Gluteeniton murotaikina

Viiliä, jogurttia, rahkaa itse – kohtuullisen helppoa mutta varaa aikaa

Hirssipuuro

Jugurttikastike salaatille Kanajauhelihapihvit

Kurkkukiusaus

Perunarieskat

Kookos-siemenleipä

Banaanipannarit, maidoton

Marja -kookosmuffinit (12 kpl)

Tom kah kai, Thaimaalainen kanakeitto

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.