Kukkakaalihampurilainen

1 pkt Halloum-juustoa

1 pieni kesäkurpitsa

1 kukkakaali

1 punasipuli

1 dl hienonnettua basilikaa

4 pyöreää ruisleipäpalasta

4 rkl valkosipulimajoneesia

2 dl hienonnettua jääsalaattia

Leikkaa halloum-juusto ja kesäkurpitsa n. 1 cm:n viipaleiksi. Viipaloi kukkakaali pihveiksi. Puolita ja leikkaa sipuli renkaiksi. Ruskista kasvikset, sipuli ja juustopalat

molemmin puolin paistinpannulla. Kuumenna ruisleivät mikrossa. Täytä ruishampparit halloumijuustolla ja kasviksilla, hienonnetulla jääsalaatilla. Laita viimeisen kerroksen väliin jääsalaattisilppua ja majoneesia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.