Kuusenkerkkäsima

1,5 l tuoreita 3–4 sentin  pituisia kuusenkasvaimia

6 l vettä

nokare hiivaa

2 dl hunajaa

Murskaa kuusenkerkät.

Kaada kiehuva vesi niiden päälle ja anna jäähtyä kädenlämpöiseksi.

Lisää hiiva ja hunaja.

Anna käydä yhdestä kahteen vuorokautta.

Siivilöi ja pullota.

Säilytä pullot viileässä.

Kuusenkerkät eli nuoret versot sisältävät runsaasti muun muassa C-vitamiinia ja hivenaineita. Ne tekevät terveellisen ja pirteän makuisen siman.

Uusimmat

Ruoka

BROILERI-KASVISKEITTO

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

LOHIHYRRÄT

BROILERI-NUUDELISALAATTI

Tänään vietetään kansallista kalakeittopäivää, testaa tunnistatko kotimaiset kalat

JOGURTTIMARINOITU BROILERI

KALAPIIRAKKA

CREME VANILLE -TORTTU

KUNINKAAN LIHARULLAT

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.