Kylmäsavuhärkärullat

1 pkt pekonia

2 dl vispikermaa

1 prk ranskankermaa

1 pkt piparjuurituorejuustoa

2 valkosipulinkynttä

ripaus mustapippuria

ripaus suolaa

100 g kylmäsavuhärkää ohuina viipaleina

 

Kuutioi pekonit ja paista pannulla. Vaahdota kerma vaahdoksi, lisää ranskankerma, tuorejuusto, hienonnetut valkosipulinkynnet, mausteet sekä pekonikuutiot. Tee kylmäsavuhärkäviipaleista kaksi 25 x 25 cm:n kokoista levyä voipaperin päälle latomalla viipaleet lomittain. Levitä täyte levyille ja rullaa. Kääri rulla voipaperiin. Pakasta rullat, jolloin ne on helpompi leikata. Leikkaa kohmettuneista rullista 2 cm: n paksuisia viipaleita.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.