Lanttulaatikko

1,25 kg lanttua

0,5 l vettä

1 rkl suolaa

1,5 dl korppujauhoja

2 dl maitoa

n. 3 dl keitinlientä

1 muna

2 rkl siirappia

0,25 tl valkopippuria

hiven muskottia

Keitä kuoritut lantun palat suolalla maustetussa vedessä kypsiksi, soseuta. Sekoita korppujauho nesteeseen (ja raasta sipuli). Lisää kaikki ainekset lanttusoseen joukkoon. Käytä muskottia varoen, sillä sen maku voimistuu kypsennyksen aikana.

Paista lanttulaatikkoa 150-asteisessa uunissa noin kaksi tuntia.

Uusimmat

Ruoka

KASVISGRATIINI VÄLIMEREN TYYLIIN

MAUSTEINEN LINSSIKEITTO

FETA-KASVISMUNAKAS 2:LLE

BROILERI-KASVISKEITTO

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

LOHIHYRRÄT

BROILERI-NUUDELISALAATTI

Tänään vietetään kansallista kalakeittopäivää, testaa tunnistatko kotimaiset kalat

JOGURTTIMARINOITU BROILERI

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.