Lasten nekkupalat

0,5 dl siirappia

125 g voita

2 rkl vehnäjauhoja

1 tl vanilliinisokeria

1,5 dl sokeria

6 dl isoja kaurahiutaleita

1 tl soodaa

Sekoita voisula, siirappi ja sokeri kulhossa.

Lisää kuivat aineet ja sekoita tasaiseksi.

Levitä seos voidellulle uunipannulle (30x30 cm).

Paista 175 asteessa 12-15 minuuttia.

Viipaloi kuumana.

Uusimmat

Ruoka

MAUSTEISET LOHKOPERUNAT

Ravitsemustieteen professori: raakaravinto saattaa olla liian yksipuolista – "Se voi vaikuttaa lasten ja nuorten kasvuun ja kehittymiseen"

Luomu on "uusi musta" – luomun suosijoita pidetään hienostuneina ja varakkaina, kertoo tuore tutkimus

SOKERITON BANAANI- PANNUKAKKU

KASVISGRATIINI VÄLIMEREN TYYLIIN

MAUSTEINEN LINSSIKEITTO

FETA-KASVISMUNAKAS 2:LLE

BROILERI-KASVISKEITTO

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.