Lohi-hernepiirakka

250 g lämminsavustettua lohta

1 dl tuoreita herneitä

½ dl tuoretta tilliä

0,5 tl rouhittua mustapippuria

3 kananmunaa

2 dl ruokakermaa

2 dl ranskankermaa

2 dl juustoraastetta

Laita uuni lämpiämään 175 asteeseen. Painele piirakkataikina voidellun vuoan pohjalle ja reunoille ja pistele siihen haarukalla reikiä. Esipaista pohjaa uunissa noin 15 minuuttia. Yhdistä varovasti munien ja kerman joukkoon hienonnettu kala ja herneet sekä tillisilppu ja mustapippuri. Kaada seos piirakkapohjan päälle ja lisää pinnalle juustoraaste. Paista noin 25 minuuttia, kunnes pinta on kauniin kullanruskea ja täyte hyytynyt.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.