Lohimousse

1 punasipuli

150 g graavilohta

150 g  kylmäsavulohta

125 g smetanaa

2 dl rahkaa

1 tl sokeria

2 rkl sitruunamehua

1 dl hienonnettua tilliä

mustapippuria ja suolaa

Hienonna punasipuli.

Laita sipulisilppu siivilään ja huuhtele se kiehuvalla vedellä, jotta sen maku pehmenee.

Hienonna lohiviipaleet pieneksi silpuksi.

Yhdistä smetana, rahka sekä sitruunamehu.

Lisää joukkoon hienonnettu sipuli, lohisilppu sekä tilli.

Mausta ja tarkista maku.

Tarjoa lohimousse esim. ruisnappien kanssa.

Uusimmat

Ruoka

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

LOHIHYRRÄT

BROILERI-NUUDELISALAATTI

Tänään vietetään kansallista kalakeittopäivää, testaa tunnistatko kotimaiset kalat

JOGURTTIMARINOITU BROILERI

KALAPIIRAKKA

CREME VANILLE -TORTTU

KUNINKAAN LIHARULLAT

FENKOLI-MAISSIKEITTO

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.