Lohivuoka

laktoositon, munaton

500 g peruna-sipulisekoitusta

1 tl pitsamaustetta

2 tl tilliä

0,75 tl suolaa

200 g maissi-herne-porkkana-pakastetta

300 g kirjolohifilettä

Vuoraa uunivuoka rypistetyllä leivinpaperilla ja laita puoli senttiä vettä pohjalle. Levitä vuokaan jäinen perunapakaste ja mausta. Lisää kasvikset, sekoittele. Leikkaa päälle kirjolohesta viipaleita. Ripottele kalan päälle haluttaessa suolaa. Kypsennä uunissa 180°:ssa noin 20 minuuttia.

Uusimmat

Ruoka

BATAATTIKIEKOT

LOHIHYRRÄT

BROILERI-NUUDELISALAATTI

Tänään vietetään kansallista kalakeittopäivää, testaa tunnistatko kotimaiset kalat

JOGURTTIMARINOITU BROILERI

KALAPIIRAKKA

CREME VANILLE -TORTTU

KUNINKAAN LIHARULLAT

FENKOLI-MAISSIKEITTO

Laskiaispullia myydään nyt valtavaa tahtia – hurjaan vauhtiin on looginen selitys

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.