500 g varhaiskaalia
2 porkkanaa
2 omenaa
2 rkl viinietikkaa
2 rkl sitruunamehua
1 dl majoneesia
1 dl kermaviiliä
1 tl sinappia
valkopippuria
Silppua kaali hienoksi raasteeksi ja painele kevyesti perunanuijalla. Kuori ja raasta porkkanat ja omenat, sekoita kaaliraasteeseen viinietikan ja sitruunamehun kanssa. Sekoita keskenään majoneesi ja kermaviili, mausta sinapilla ja valkopippurilla. Sekoita raasteen joukkoon ja anna maustua kylmässä mielellään seuraavaan päivään.
Jos luet kommentteja tai kirjoitat niitä, muut käyttäjät voivat nähdä, milloin olet kirjautuneena palveluumme. Jos haluat, etteivät muut näe paikallaoloasi, voit estää sen asetuksista. Jos haluat vaihtaa nimimerkkiäsi, voit tehdä sen täältä.