Loppukesän kaalisalaatti

500 g varhaiskaalia

2 porkkanaa

2 omenaa

2 rkl viinietikkaa

2 rkl sitruunamehua

1 dl majoneesia

1 dl kermaviiliä

1 tl sinappia

valkopippuria

 

Silppua kaali hienoksi raasteeksi ja painele kevyesti perunanuijalla. Kuori ja raasta porkkanat ja omenat, sekoita kaaliraasteeseen viinietikan ja sitruunamehun kanssa. Sekoita keskenään majoneesi ja kermaviili, mausta sinapilla ja valkopippurilla. Sekoita raasteen joukkoon ja anna maustua kylmässä mielellään seuraavaan päivään.

Uusimmat

Ruoka

FETA-KASVISMUNAKAS 2:LLE

BROILERI-KASVISKEITTO

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

LOHIHYRRÄT

BROILERI-NUUDELISALAATTI

Tänään vietetään kansallista kalakeittopäivää, testaa tunnistatko kotimaiset kalat

JOGURTTIMARINOITU BROILERI

KALAPIIRAKKA

CREME VANILLE -TORTTU

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.