Luumutäyte joulukakkuun

2 liivatetta

1,5 dl vatkautuvaa kermaa

200 g rahkaa kanelipipari

1,5 dl luumumarmeladia

2–3 rkl tomusokeria

3 rkl sitruunanmehua

2 rkl glögiä

 

Laita liivatteet kylmään veteen. Sekoita rahkaan marmeladi, sokeri ja sitruunan mehu. Kiehauta glögi, liuota puristetut liivatteet siihen ja valuta se juoksevana nauhana rahkaseokseen samalla sekoittaen. Lisää vaahdotettu kerma kevyesti nostellen. Kakkupohjan kostutukseen sopii glögi.

Uusimmat

Ruoka

MAUSTEISET LOHKOPERUNAT

Ravitsemustieteen professori: raakaravinto saattaa olla liian yksipuolista – "Se voi vaikuttaa lasten ja nuorten kasvuun ja kehittymiseen"

Luomu on "uusi musta" – luomun suosijoita pidetään hienostuneina ja varakkaina, kertoo tuore tutkimus

SOKERITON BANAANI- PANNUKAKKU

KASVISGRATIINI VÄLIMEREN TYYLIIN

MAUSTEINEN LINSSIKEITTO

FETA-KASVISMUNAKAS 2:LLE

BROILERI-KASVISKEITTO

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.