Luumuvispipuuro

750 g luumuja

1 dl sokeria

6 dl vettä

1 ½ dl mannasuurimoita

¼ tl suolaa

Pese ja halkaise luumut, poista kivet. Lisää kattilaan vesi, sokeri ja luumut. Keitä muutama minuutti ja soseuta sauvasekoittimella. Kuumenna kattilassa vesi ja suola, lisää luumusose ja mannasuurimot kiehuvaan seokseen. Kypsennä puuro pakkauksen ohjeen mukaan välillä sekoittaen. Jäähdytä valmis puuro vesihauteessa ja vatkaa kuohkeaksi kylmänä sähkövatkainta apuna käyttäen.

Uusimmat

Ruoka

MAUSTEISET LOHKOPERUNAT

Ravitsemustieteen professori: raakaravinto saattaa olla liian yksipuolista – "Se voi vaikuttaa lasten ja nuorten kasvuun ja kehittymiseen"

Luomu on "uusi musta" – luomun suosijoita pidetään hienostuneina ja varakkaina, kertoo tuore tutkimus

SOKERITON BANAANI- PANNUKAKKU

KASVISGRATIINI VÄLIMEREN TYYLIIN

MAUSTEINEN LINSSIKEITTO

FETA-KASVISMUNAKAS 2:LLE

BROILERI-KASVISKEITTO

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.