Luumuvispipuuro

750 g luumuja

1 dl sokeria

6 dl vettä

1 ½ dl mannasuurimoita

¼ tl suolaa

Pese ja halkaise luumut, poista kivet. Lisää kattilaan vesi, sokeri ja luumut. Keitä muutama minuutti ja soseuta sauvasekoittimella. Kuumenna kattilassa vesi ja suola, lisää luumusose ja mannasuurimot kiehuvaan seokseen. Kypsennä puuro pakkauksen ohjeen mukaan välillä sekoittaen. Jäähdytä valmis puuro vesihauteessa ja vatkaa kuohkeaksi kylmänä sähkövatkainta apuna käyttäen.

Uusimmat

Ruoka

Gluteeniton murotaikina

Viiliä, jogurttia, rahkaa itse – kohtuullisen helppoa mutta varaa aikaa

Hirssipuuro

Jugurttikastike salaatille Kanajauhelihapihvit

Kurkkukiusaus

Perunarieskat

Kookos-siemenleipä

Banaanipannarit, maidoton

Marja -kookosmuffinit (12 kpl)

Tom kah kai, Thaimaalainen kanakeitto

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.