Makkarapata

1 sipuli

1-2 rkl öljyä

1 dl puuroutumatonta riisiä

3 dl vettä

0,5-1 lihaliemikuutio

250 g juuressuikale-sekoitusta

0,5 prk tomaattisosetta

0,5 tl basilikaa

0,5 tl oreganoa

0,5 tl mustapippuria

1-2 valkosipulinkynttä

250 g lenkkimakkaraa tai nakkeja

Kuori ja silppua sipuli ja kuullota se öljyssä kattilan pohjalla. Lisää riisi ja kuullota sekin läpikuultavaksi.

Lisää jäiset juuressuikaleet, neste, tomaattisose ja mausteet. Hauduta kypsäksi, noin viisitoista minuuttia.

Lisää kuutioitu ja ruskistettu makkara. Hauduta vielä noin viisi minuuttia.

Uusimmat

Ruoka

MAUSTEINEN LINSSIKEITTO

FETA-KASVISMUNAKAS 2:LLE

BROILERI-KASVISKEITTO

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

LOHIHYRRÄT

BROILERI-NUUDELISALAATTI

Tänään vietetään kansallista kalakeittopäivää, testaa tunnistatko kotimaiset kalat

JOGURTTIMARINOITU BROILERI

KALAPIIRAKKA

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.