Makrillisalaatti

1/2 kerä jäävuorisalaattia

3 kpl paahtoleipää

1 tölkki makrillia tomaattikastikkeessa

3 rkl öljyä

1 rkl sitruunamehua

valkopippuria

1 valkosipulin kynsi puristettuna

Revi salaatti kulhoon. Paahda paahtoleivät ja paloittele ne pieniksi kuutioiksi. Jos krusantit tuntuvat vielä kosteilta, laita uuniin kuivumaan n. 200 asteeseen.

Kaada makrillitomaattikastikkeessa pieneen kulhoon ja hiero haarukalla tahnaksi. Lisää öljy, sitruunanmehu, valkopippuri ja valkosipuli tahnaan.

Kaada kastike juuri ennen tarjoilua salaatin päälle ja sekoita vielä kerran. Voit tarjota tahnan myös erikseen sitä haluaville.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.