Mandariini-possu

400 g porsaan paistisuikale

1 sipuli

2 tl voita

2 tl currya

ripaus valko- tai mustapippuria

0,5-1 dl chilikastiketta

1 tlk (312/175 g) säilykemandariinia liemineen

2 dl kuohukermaa

1 rkl makeaa soijakastiketta

Ota liha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen valmistusta.

Leikkaa sipuli lohkoiksi. Ruskista lihasuikaleet voissa. Lisää sipulilohkot. Lisää mausteet, mandariiniliemi ja kerma.

Sekoita ja kuumenna kiehuvaksi. Anna kiehua hiljalleen kannen alla 10 minuuttia.

Mausta lopuksi soijakastikkeella. Lisää mandariinilohkot.

Tarjoa jasmiiniriisin kera.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Ruoka

Kommentti: Seura on paras mauste, ripottele sitä ympärillesi

Moni yksin asuva syö yksipuolisesti tai jättää ruoan väliin – "Huomasin pian, että jos ei nauti kunnollista ateriaa, tulee naposteltua koko illan ajan"

Kuuluuko ananas pitsaan -ikuisuuskysymys näyttää ratkenneen – data kertoo suomalaisten suosimat pitsatäytteet

Mehevä ja täyteläinen kakku ansaitsee paraatipaikan vaikkapa isänpäivän kahvipöydässä

Kuivakakku on mainettaan mehevämpi – Myös siihen sopii täyte, katso reseptit

Anita Käyhty innostui sokerikoristeista Englannissa ja on tehnyt niitä 25 vuotta – "Kirjoitin siskollekin, että nyt olen löytänyt bisnesidean"

Kylmä nakki -yhteisö jakaa vertaistukea ja vinkkejä ruuhkavuosien ruokapöytiin – "Välillä voi reilusti sanoa, että tänään meillä syötiin vähän huonommin", Hanna Gullichsen sanoo

Pähkinät uppoavat piirakkaan, salaattiin ja satay-kastikkeeseen – katso reseptit

Pähkinöistä saa mukavaa puruvastusta ja runsaasti energiaa – Testaa tietovisassa, tunnetko pähkinät

Älä hylkää vanhaa suosikkia – Perunasta syntyy yhtä lailla pääruoka kuin lisukkeet, katso reseptit

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.