Mansikka-mustikkamuffinit

(gluteeniton, maidoton)

2 dl kookoskermaa

½ tl ksantaania

1 tl viinietikkaa

½ tl psylliumia

1,5 dl fariinisokeria

1 tl vaniljasokeria

1/2 tl suolaa

1 tl kardemummaa

0,5 dl öljyä

2 dl mantelirouhetta

1 dl perunajauhoja

2,5 dl hienoja riisijauhoja

1 tl leivinjauhetta

1 dl mansikoita pieninä paloina

1 dl mustikoita

Sekoita kookoskerma, viinietikka, ksantaani ja psyllium. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan. Sekoita nopeasti joukkoon mansikanpalaset ja sekoita tasaiseksi. Paista muffinivuoissa 200 asteessa noin 20 minuuttia uunin keskitasolla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.