Masala-kala

700 g vaalealihaista kalafileetä, esim. kuhaa

2 rkl vehnäjauhoja

2 tl kurkumaa

1 tl korianteria

mustapippuria

0,5 tl chilijauhetta

2 tl garam masalaa

2 valkosipulinkynttä

0,5 dl oliiviöljyä

2,5 dl Indian Creme Bonjour Cuisinea

1 tl suolaa

Paloittele kalafileet haluamasi kokoisiksi. Sekoita vehnäjauhot, mausteet ja murskatut valkosipulinkynnet lautasella. Kääntele kalapaloja mausteseoksessa niin, että ne ovat kauttaaltaan mausteseoksen peitossa. Paista kalapalat runsaassa öljyssä kypsiksi (n. 3 min/puoli) ja mausta suolalla. Tarjoa kalat maidolla notkistetun tuorejuuston ja sitruunalohkojen kanssa. Täydennä ateria salaatilla ja perunalla tai riisillä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.