Mausteiset pekonilihapullat

2 sipulia

0,5 kesäkurpitsaa

2 valkosipulinkynttä

500 g jauhelihaa

1 kananmuna

1 dl rouhittuja maissihiutaleita

1 prk (n. 70 g) tomaattipyreetä

2 tl pippurisekoitusta

2 tl yrttimaustesekoitusta

1–2 tl suolaa

1 pkt (n. 170 g) pekonia

 

Kuori sipuli ja raasta se sekä kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi.Hienonna valkosipulinkynnet. Yhdistä kaikki aineet kulhoon ja sekoita mureketaikina. Pyöritä taikinasta öljytyin käsin 8–10 suurta lihapullaa. Kietaise pekonisiivut lihapullien ympärille. Grillaa tai kypsennä 225-asteisessa uunissa pyörykät kypsiksi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.