pieniä muikkuja
suolaa, valkopippuria
ruisjauhoja
rypsiöljyä
Rajamäen mauste-etikkaa
sokeria
Mausta peratut muikut ja kierittele ruisjauhoissa.
Jauhotus ei välttämätön.
Laita öljytylle leivinpaperille ja pirskottele öljyä muikkujen päälle.
Paista 125–150 asteessa n. 1 h, jotta ruodot pehmenevät.
Jäähdytä.
Laita kalat tölkkiin.
Kaada mauste-etikkaa päälle niin, että muikut peittyvät.
Mauste-etikan joukossa puolessa litrassa n. 2 tl sokeria.
Valmista seuraavana päivänä syötäväksi sardiinin tapaan.
Säilyy jääkaapissa pari-kolme viikkoa.
Jos luet kommentteja tai kirjoitat niitä, muut käyttäjät voivat nähdä, milloin olet kirjautuneena palveluumme. Jos haluat, etteivät muut näe paikallaoloasi, voit estää sen asetuksista. Jos haluat vaihtaa nimimerkkiäsi, voit tehdä sen täältä.