Mausteliemimuikut

pieniä muikkuja

suolaa, valkopippuria

ruisjauhoja

rypsiöljyä

Rajamäen mauste-etikkaa

sokeria

Mausta peratut muikut ja kierittele ruisjauhoissa.

Jauhotus ei välttämätön.

Laita öljytylle leivinpaperille ja pirskottele öljyä muikkujen päälle.

Paista 125–150 asteessa n. 1 h, jotta ruodot pehmenevät.

Jäähdytä.

Laita kalat tölkkiin.

Kaada mauste-etikkaa päälle niin, että muikut peittyvät.

Mauste-etikan joukossa puolessa litrassa n. 2 tl sokeria.

Valmista seuraavana päivänä syötäväksi sardiinin tapaan.

Säilyy jääkaapissa pari-kolme viikkoa.

Uusimmat

Ruoka

MAUSTEINEN LINSSIKEITTO

FETA-KASVISMUNAKAS 2:LLE

BROILERI-KASVISKEITTO

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

LOHIHYRRÄT

BROILERI-NUUDELISALAATTI

Tänään vietetään kansallista kalakeittopäivää, testaa tunnistatko kotimaiset kalat

JOGURTTIMARINOITU BROILERI

KALAPIIRAKKA

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.