Mustaherukka-raakakakku

3 dl manteleita

200 g pehmeitä taateleita

1/2 tl merisuolaa

3 1/2 dl cashewpähkinöitä (noin tunti liotettuna)

1/2 dl mantelimaitoa

5 rkl hunajaa

1/2 dl sitruunamehua

1 1/2 dl kookosrasvaa (kylmäpuristettua kookosöljyä, sulatettuna)

3 dl mustaherukoita

Sekoita tehosekoittimessa tasaiseksi mantelit, taatelit ja suola. Vuoraa irtopohjavuoka leivinpaperipalalla ja painele seos tiiviisti pohjalle. Soseuta valutetut cashew­pähkinät, mantelimaito, hunaja, sitruunamehu ja mustaherukat tasaiseksi massaksi. Sulata kookosöljy mikrossa ja lisää täytteeseen. Kaada seos vuokaan pohjan päälle ja pakasta tunti. Sulata kakkua ennen tarjoilua 15–30 minuuttia. Tarjoa saman tien.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.