Mustikkaherkku

2 dl mustikoita

1 dl ruishiutaleita

2 rkl fariinisokeria

Kastike:

1 dl kuohukermaa

1 tlk maitorahkaa

0,5 dl maitoa

sokeria

0,5 tl vanilliinisokeria

(0,5 tl hienonnettua kanelia)

 

Paahda ruishiutaleet uunissa 225 asteessa tai liedellä kuivalla paistinpannulla.

Sekoita lämpimiin hiutaleisiin fariinisokeri.

Jaa mustikat annoskulhojen pohjalle.

Lisää hiutaleseos mustikoiden päälle.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita kermavaahtoon muut kastikkeen aineet.

Tarkista maku ja kaada kastike kulhoihin.

Koristele kokonaisilla mustikoilla ja hiutaleilla.

Tarjoile kylmänä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.