Naan-leipä

2 dl vettä

25 g hiivaa

1 rkl sokeria

1 tl suolaa

0,5 dl jogurttia

1 kananmuna

n. 5–6 dl vehnäjauhoja

2 rkl öljyä

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää sokeri, suola, jogurtti ja kevyesti vatkattu kananmuna. Lisää vehnäjauhot taikinaan. Taikina jää melko löysäksi, lisää lopuksi öljy ja sekoita. Jaa kohonnut taikina lusikalla kahdeksaan osaan kahdelle pellille leivinpaperin päälle. Taputtele taikina öljytyin käsin noin 0,5 cm:n paksuisiksi leiviksi. Voitele halutessasi öljyllä ja ripottele päälle unikon tai seesamin siemeniä. Paista 225 asteessa noin 10 min.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.