Nakkistroganoff

1 pkt nakkeja

1/2 sipulia hienonnettuna

2 valkosipulinkynttä murskattuna

½ dl tomaattimurskaa

1 dl ruokakermaa

1/2 kuutioitu suolakurkku

½ tl suolaa

1 /2 tl mustapippuria

Paloittele nakit, kuori ja hienonna sipulit ja suolakurkku. Ruskista paistinpannulla. Lisää tomaattimurska ja kerma, keitä hetki kastiketta kasaan. Lisää viimeisenä mausteet ja suolakurkku, tarkista maku.

Uusimmat

Ruoka

JAUHELIHAKEITTO

HUNAJAPAAHDETTU KUKKAKAALI Mustikkamöllö

KINKKU-JUUSTOMUFFINIT

Vähän raaka-aineita, paljon kaulitsemista ja taittelua – Neljä erilaista torttutaikinan reseptiä

AURA-PUOLUKKALIHAPULLAT

POROJÄÄDYKE

APPELSIINIHYYTELÖ

Jouluinen possupata

GLÖGI

Rommirusinarahka

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.