Naudanlihaa osterikastikeessa

(4-6 annosta)

450 g naudan ulkofileetä tai paahtopaistia

2 rkl soijakastiketta

1 rkl maissijauhoja

3 rkl öljyä

2 valkosipulinkynttä hienonnettuna

1 rkl tuoretta inkivääriä hienonnettuna

230 g siitakesieniä

2 rkl osterikastiketta

1 tl sokeria

10 cm:n pala purjoa suikaleina

Leikkaa liha vasten syitä suikaleiksi.

Sekoita soijakastike ja maissijauhot kulhossa, lisää joukkoon lihasuikaleet, sekoita hyvin. Anna lihan marinoitua 1-2 tuntia.

Kuumenna puolet öljystä pannussa. Lisää pannuun valkosipuli ja inkivääri ja kuullota niitä pieni hetki.

Lisää joukkoon liha suikaleet, irrota ne toisistaan hyvin sekoittaen. Kypsennä lihoja kuumassa pannussa 1-2 minuuttia. Nosta lihat pannusta ja jätä odottamaan.

Kuumenna loppu öljy pannussa. Lisää sienet ja kypsennä niitä pieni hetki. Lisää purjosuikaleet ja jatka kypsentämistä vielä hetki.

Kumoa lihasuikaleet joukkoon. Lisää osterikastike, sokeri ja mustapippuria maun mukaan. Sekoita hyvin.

Tarjoa basmatiriisin kera.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Punainen kalacurry

Kaalisalaatti thaimaalaisittain