Nokkos-jauhelihapiirakka

1 pkt piirakkataikina

200 g nokkosenlehtiä

400 g naudan jauhelihaa

1 punasipuli

1 rkl voita

100-150 g aurajuustoa

1 prk kermaviiliä

3 munaa

1 tl suolaa

1 tl mustapippurirouhetta

Painele sulanut piirakkataikina voidellun vuoan pohjalle ja reunoille. Huuhtele nokkoset ja kiehauta 3 minuuttia. Huuhdo ja purista vesi pois. Aseta uuni 225 asteeseen. Ruskista jauheliha ja sipuli. Lisää mausteet ja hienonnetut nokkoset. Sekoita kermaviilin joukkoon kananmunat ja aurajuusto. Pistele piiraspohjaan reikiä, kaada alimmaiseksi jauhelihasipuliseos. Levitä tasaisesti pohjan päälle ja kaada kermaviiliseos jauhelihojen päälle. Paista 30 minuuttia.