Nokkos-jauhelihapiirakka

1 pkt piirakkataikina

200 g nokkosenlehtiä

400 g naudan jauhelihaa

1 punasipuli

1 rkl voita

100-150 g aurajuustoa

1 prk kermaviiliä

3 munaa

1 tl suolaa

1 tl mustapippurirouhetta

Painele sulanut piirakkataikina voidellun vuoan pohjalle ja reunoille. Huuhtele nokkoset ja kiehauta 3 minuuttia. Huuhdo ja purista vesi pois. Aseta uuni 225 asteeseen. Ruskista jauheliha ja sipuli. Lisää mausteet ja hienonnetut nokkoset. Sekoita kermaviilin joukkoon kananmunat ja aurajuusto. Pistele piiraspohjaan reikiä, kaada alimmaiseksi jauhelihasipuliseos. Levitä tasaisesti pohjan päälle ja kaada kermaviiliseos jauhelihojen päälle. Paista 30 minuuttia.

Uusimmat

Ruoka

Tyrni- mansikkakiisseli

Kermainen hirvipata

Broileririsotto

Vailla uusia sienireseptejä? Kokeile metsien herkkuja carpacciossa, pestossa ja ravioleissa

Kalakeitto

Kermamuikut mikrossa

Savulohikeitto

Jauhemaksapihvit

Suklaamousse

Sienipiirakat

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa Savon Sanomien uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.