Nopea borssikeitto

5-6 etikkapunajuurta

1 sipuli

puoli purjoa

2 rkl voita

8 dl liha- tai kasvislientä kuutioista

1 tl rakuunaa

0,5 tl timjamia

mustapippuria

lisäksi smetanaa tai ranskankermaa

Raasta punajuuret ja sipuli karkeaksi raasteeksi. Suikaloi purjo. Kiehauta kasvikset kattilassa kuumennetussa rasvassa. Lisää lihaliemi, kuumenna keitto kiehuvaksi ja mausta kuumentamisen aikana. Tarjoa smetanan kanssa.

Uusimmat

Ruoka

Omena-aroniahillo

Lehtosen helppo lihakeitto

Syksyinen jälkiruokamousse

Gluteeniton murotaikina

Viiliä, jogurttia, rahkaa itse – kohtuullisen helppoa mutta varaa aikaa

Hirssipuuro

Jugurttikastike salaatille Kanajauhelihapihvit

Kurkkukiusaus

Perunarieskat

Kookos-siemenleipä

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.