Nopea borssikeitto

5-6 etikkapunajuurta

1 sipuli

puoli purjoa

2 rkl voita

8 dl liha- tai kasvislientä kuutioista

1 tl rakuunaa

0,5 tl timjamia

mustapippuria

lisäksi smetanaa tai ranskankermaa

Raasta punajuuret ja sipuli karkeaksi raasteeksi. Suikaloi purjo. Kiehauta kasvikset kattilassa kuumennetussa rasvassa. Lisää lihaliemi, kuumenna keitto kiehuvaksi ja mausta kuumentamisen aikana. Tarjoa smetanan kanssa.

Uusimmat

Ruoka

Metsäsienisalaatti

Tattimunakas

Tyrni- mansikkakiisseli

Kermainen hirvipata

Broileririsotto

Vailla uusia sienireseptejä? Kokeile metsien herkkuja carpacciossa, pestossa ja ravioleissa

Kalakeitto

Kermamuikut mikrossa

Savulohikeitto

Jauhemaksapihvit

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa Savon Sanomien uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.