Olgan munakoiso-zakuska

1 suuri munakoiso

1 porkkana

1 sipuli

1-2 valkosipulinkynttä

2-3 pientä tomaattia

mustapippuria

persiljaa

ruokaöljyä

Leikkaa munakoiso puolen sentin viipaleiksi ja suolaa ne kevyesti. Anna seistä vähintään tunti. Kuivaa talouspaperilla pinnalle noussut kitkerä neste pois.

Paista raastettu porkkana ja raastettu tai hienoksi pilkottu sipuli sekä valkosipulinkynnet paistinpannussa öljytilkassa. Paista munakoisoviipaleet kypsiksi ja yhdistä paistokset. Lisää lopuksi pieniksi kuutioiksi leikatut tomaatit ja mausteet. Hämmennä ja anna hautua kypsäksi. Lisää tarvittaessa tilkka vettä.

Ruoka on hyvää lämpimänä kuin kylmänäkin.

Uusimmat

Ruoka

KASVISGRATIINI VÄLIMEREN TYYLIIN

MAUSTEINEN LINSSIKEITTO

FETA-KASVISMUNAKAS 2:LLE

BROILERI-KASVISKEITTO

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

LOHIHYRRÄT

BROILERI-NUUDELISALAATTI

Tänään vietetään kansallista kalakeittopäivää, testaa tunnistatko kotimaiset kalat

JOGURTTIMARINOITU BROILERI

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.