Omenalumi

2 valkuaista vaahdoksi

4 rkl sokeria (lisätään vatkaamisen aikana vähitellen)

sokeritonta omenasosetta

 

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi lisäten sokeria vatkaamisen aikana vähitellen. Lisää omenasosetta reilusti maun mukaan ja mahdollisesti sokeria. Annostele jälkiruokamaljoihin ja koristele esim. karpaloilla. Omenasoseen tilalle voit laittaa tuoreita mustikoita 6–7 dl.

Uusimmat

Ruoka

MAUSTEINEN LINSSIKEITTO

FETA-KASVISMUNAKAS 2:LLE

BROILERI-KASVISKEITTO

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

LOHIHYRRÄT

BROILERI-NUUDELISALAATTI

Tänään vietetään kansallista kalakeittopäivää, testaa tunnistatko kotimaiset kalat

JOGURTTIMARINOITU BROILERI

KALAPIIRAKKA

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.