Omppu-luumu jälkkäri

2 rkl mantelirouhetta

2 omenaa

1 rkl öljyä

2 rkl hunajaa

1 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta

1 prk luumu-kaneli rahkaa

2 dl kotimaisia vadelmia

Pese ja kuori omenat, poista siemenkota ja kuutioi. Kuullota omenakuutiot öljyssä, kunnes pehmeitä. Mausta hunajalla ja jäähdytä. Aseta kerroksittain jälkiruokamaljoihin omenakuutiot, rahka, mantelirouhetta ja vaahdotettua vaniljakastiketta. Koristele vadelmilla.

Uusimmat

Ruoka

Broileririsotto

Vailla uusia sienireseptejä? Kokeile metsien herkkuja carpacciossa, pestossa ja ravioleissa

Kalakeitto

Kermamuikut mikrossa

Savulohikeitto

Jauhemaksapihvit

Suklaamousse

Sienipiirakat

Kesäkurpitsapaistos

Voiko helpompaa lounasta olla? Kaada vain kuuma vesi päälle!

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa Savon Sanomien uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.