Omppu-luumu jälkkäri

2 rkl mantelirouhetta

2 omenaa

1 rkl öljyä

2 rkl hunajaa

1 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta

1 prk luumu-kaneli rahkaa

2 dl kotimaisia vadelmia

Pese ja kuori omenat, poista siemenkota ja kuutioi. Kuullota omenakuutiot öljyssä, kunnes pehmeitä. Mausta hunajalla ja jäähdytä. Aseta kerroksittain jälkiruokamaljoihin omenakuutiot, rahka, mantelirouhetta ja vaahdotettua vaniljakastiketta. Koristele vadelmilla.

Uusimmat

Ruoka

Hirssipuuro

Jugurttikastike salaatille Kanajauhelihapihvit

Kurkkukiusaus

Perunarieskat

Kookos-siemenleipä

Banaanipannarit, maidoton

Marja -kookosmuffinit (12 kpl)

Tom kah kai, Thaimaalainen kanakeitto

Puolukkapilvi

Haluatko hurmata glögi-illalla? Näillä resepteillä isket sekä vaalean että tumman glögin ystävien makuhermoon

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.