Omppu-luumu jälkkäri

2 rkl mantelirouhetta

2 omenaa

1 rkl öljyä

2 rkl hunajaa

1 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta

1 prk luumu-kaneli rahkaa

2 dl kotimaisia vadelmia

Pese ja kuori omenat, poista siemenkota ja kuutioi. Kuullota omenakuutiot öljyssä, kunnes pehmeitä. Mausta hunajalla ja jäähdytä. Aseta kerroksittain jälkiruokamaljoihin omenakuutiot, rahka, mantelirouhetta ja vaahdotettua vaniljakastiketta. Koristele vadelmilla.

Uusimmat

Ruoka

Valkosuklaamutakakku

Unohda toviksi jauhelihakastike ja makaronilaatikko – ota näistä keittoresepteistä arkiruokakoppi!

PANNUPORKKANAT

TÄYTETYT PUNAJUURET

CURRYOHRA Uunijuusto

Lanttu-omenalaatikko

Hiekkamakeiset

HERNETUUVINKI

Maa-artisokkakeitto

Mausteiset kasvispadat ja -kastikkeet polttelevat mukavasti pakkaspäivinä – 3 reseptiä

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.