Päärynä–kermakastike

3 dl siivilöityä kinkun paistolientä

1 iso päärynä

2 dl kuohukermaa

3 rkl vaaleaa suurustetta

0,25 tl mustapippuria

 

Mittaa kattilaan liemi. Kuori ja lohko joukkoon päärynä. Keitä miedolla lämmöllä kannen alla noin 15 min. Soseuta sauvasekoittimella. Lisää kerma ja kuumenna kiehuvaksi. Ripottele päälle suuruste ja pippuri. Keitä vielä minuutti sekoitellen. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Tarjoa kinkun kanssa.

Uusimmat

Ruoka

BROILERI-KASVISKEITTO

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

LOHIHYRRÄT

BROILERI-NUUDELISALAATTI

Tänään vietetään kansallista kalakeittopäivää, testaa tunnistatko kotimaiset kalat

JOGURTTIMARINOITU BROILERI

KALAPIIRAKKA

CREME VANILLE -TORTTU

KUNINKAAN LIHARULLAT

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.