Pähkinälastut

100 g pähkinöitä jauhettuna

1 dl sokeria

1 kananmuna

50 g sulatettua margariinia

Sekoita pähkinäjauheen joukkoon sokeri, muna ja jäähtynyt rasva. Ota taikinasta teelusikalla nokareita ja pane leivinpaperin päälle uunipellille. Pane jokaisen keskelle halkaistu pähkinä. Paista 175-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Uusimmat

Ruoka

KASVISGRATIINI VÄLIMEREN TYYLIIN

MAUSTEINEN LINSSIKEITTO

FETA-KASVISMUNAKAS 2:LLE

BROILERI-KASVISKEITTO

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

LOHIHYRRÄT

BROILERI-NUUDELISALAATTI

Tänään vietetään kansallista kalakeittopäivää, testaa tunnistatko kotimaiset kalat

JOGURTTIMARINOITU BROILERI

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.