Paahdetut hunajajuurekset

400–500 g palsternakkaa

400–500 g porkkanaa

400–500 g lanttua

4–5 pientä punasipulia

2 rkl rypsiöljyä

1–1,5 tl suolaa

mustapippuria myllystä

1 tl rosmariinia

0,5 tl neilikkaa

2–3 rkl hunajaa

Kuori ja leikkaa lanttu, porkkana ja palsternakka paloiksi.

Kuori sipulit ja jätä ne kokonaisiksi (isot voi leikata puoliksi).

Laita kaikki kasvikset kulhoon.

Lisää öljy, mausteet ja sekoita.

Kumoa kasvikset leivinpaperin päälle uunipannulle.

Paista uunissa 200 asteessa 35–40 min.

Kääntele kasviksia puolessa välissä kypsennystä.

Tarjoa lämpimänä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.