Paahdetut porkkanat

noin 0,5 kg porkkanoita

2 sipulia

1 rkl oliiviöljyä

suolaa, mustapippuria, jeeraa

 

Kuori ja paloittele porkkanat ja sipulit reiluhkoiksi palasiksi ja aseta leivinpaperin päälle. Sekoita öljyyn mausteita ja levitä seos kasvisten päälle. Paahda 200-asteisessa uunissa alatasolla noin puoli tuntia kunnes porkkanoiden pinta on rapea. Tarjoa paahdettuja porkkanoita kermaviilikastikkeen kera tai tee niistä lämmin salaatti.

Uusimmat

Ruoka

MAUSTEISET LOHKOPERUNAT

Ravitsemustieteen professori: raakaravinto saattaa olla liian yksipuolista – "Se voi vaikuttaa lasten ja nuorten kasvuun ja kehittymiseen"

Luomu on "uusi musta" – luomun suosijoita pidetään hienostuneina ja varakkaina, kertoo tuore tutkimus

SOKERITON BANAANI- PANNUKAKKU

KASVISGRATIINI VÄLIMEREN TYYLIIN

MAUSTEINEN LINSSIKEITTO

FETA-KASVISMUNAKAS 2:LLE

BROILERI-KASVISKEITTO

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.