Parhaat perusmuikut

12 muikkua/ annos

suolaa

ruisjauhoja

voita paistamiseen

tomaattilohko

tuorekurkkua

sitruunalohko

tillisilppua

perunamuusia

Kuumenna pannulla voi niin, että se on nesteytynyt, mutta ei savua. Pane ruisjauhojen ja suolan seoksessa jauhotetut muikut paistumaan niin, ettei kaloja tarvitse siirrellä.

Kun jauhotettu pinta huokuu höyryä, käännä muikut ja paista lähes kypsäksi. Liika kypsennys pilaa muikun.

Muikun on oltava päältä niin rapea, että sen voi nostaa pystyyn pyrstöstä. Se nautitaan kokonaisena ruotoineen, evineen ja nahkoineen.

Nauti itsetehdyn perunamuusin kanssa. Tarjoa lisäkkeenä tomaattia, kurkkua ja sitruunaa.

Uusimmat

Ruoka

BROILERI-KASVISKEITTO

HALLOUMSALAATTI

BATAATTIKIEKOT

LOHIHYRRÄT

BROILERI-NUUDELISALAATTI

Tänään vietetään kansallista kalakeittopäivää, testaa tunnistatko kotimaiset kalat

JOGURTTIMARINOITU BROILERI

KALAPIIRAKKA

CREME VANILLE -TORTTU

KUNINKAAN LIHARULLAT

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.